Kerstpakketten

Medio juni is de showroom van ‘Net Wat Anders’ in Rockanje, onder de rook van Rotterdam, weer prachtig ingericht voor de mooiste kerstpakketten en ontvangen wij u graag om u te laten zien wat wij kunnen en wat de mogelijkheden zijn.

U stelt bij ons uw kerstpakket zelf samen en wij maken er een kado van! Het kan een themapakket zijn zoals bijvoorbeeld reizen, tapas of welness of een combinatie hiervan met iets van een huiselijke sfeer in het pakket. Alles is mogelijk. Het food gedeelte, indien gewenst, bestaat bij ons niet uit dingen die in de kast blijven staan. Wij werken alleen met A-kwaliteit producten en proberen iedereen blij te maken met een echt kado. U heeft uw wensen en wij laten ze uitkomen! Dit klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, maar wat wij beloven maken wij ook waar.

Naast de bekende merken zoals o.a. PTMD, Laguiole, Rituals of MAR10 kunt u bij ons ook terecht voor leuke en aparte producten van de kleinere, plaatselijke leveranciers. In de showroom hebben wij ook een afdeling ingericht met leuke, handige gadgets voor de man van nu.

 

Wij verrassen u graag met onze creativiteit en veelzijdigheid en nodigen u uit in onze showroom in Rockanje. Maak nu een vrijblijvende afspraak! Overdag te weinig tijd? Ook in de avonduren kunt u bij ons terecht!