De inkopen zijn in volle gang….

Met Kerst net achter ons zijn wij al weer druk bezig met de inkopen voor mooie Kerstkado’s voor de komende Kerst. In Nederland en Duitsland speuren we de beurzen af naar originele en leuke artikelen. We kunnen niet wachten tot de spullen binnen komen en we de showroom weer spic en span kunnen maken! We houden u op de hoogte!

De Kooduu hét cadeau van 2018!

Wat zijn we trots!! 16 en 17 mei jl stonden wij op de Promz beurs in Ahoy met de geweldige Kooduu en wonnen wij de prijs van zowel de vakjury als van de publieksjury voor promotional product of the year 2018!

De Kooduu, het perfecte geschenk voor iedere relatie. De kooduu is te gebruiken als koeler, speaker en lamp, echt multifunctioneel. U creëert een gezellige sfeer in de tuin, op het balkon of natuurlijk gewoon binnenshuis.

De kooduu wordt geleverd in een bijpassende doos maar wij verpakken hem graag voor u in een leuke kartonnen of jute kerstzak. Een mooi cadeau om weg te geven!

Santa Claus is coming to town

Vrijdag 15 december a.s. gaan voor het 5e jaar de deuren open van de Christmas Gift Outlet! En wie viert dat met ons: de Kerstman!! Van 13:00 – 16:00 uur zal de Kerstman aanwezig zijn.

Zaterdag 16 en zondag 17 december zal de Kerstman van 12:00 – 15:00 uur bij ons op visite zijn.

De week erna op vrijdag 22 december en zaterdag de 23e zal de Kerstman ons weer bezoeken. Vrijdag van 13:00 – 16:00 uur en zaterdag van 12:00 – 15:00 uur.

Kom langs en maak een leuke foto met de Kerstman! Wie de leukste foto maakt, wint een mooie prijs!